From heart to Heart

 


Teekkona van der Weide geeft  als verhalenvertelster lezingen over wat haar hart geraakt heeft tijdens haar reizen in Alaska en Canada..Haar verhaal gaat voornamelijk over de cultuur van de Koyukon Athabascans, een First Nation stam in Alaska. Maar ook andere bijzondere ervaringen en ontmoetingen met mensen & dieren zullen aan bod komen.  Maak kennis met pow-wows, gatherings, de verbondenheid met de aarde en al dat leeft. De culturele dansen en prachtige liederen .De lezing gaat d.m.v een powerpoint met foto’s en daarna zal er ook een korte film vertoond worden waarin First Nations ook zelf aan het woord zullen komen. .Met simpele wijsheid die voor een ieder van ons tot nut kan zijn.  Juist in deze stormachtige tijd. Wijsheid die gedeeld mag worden. Want uiteindelijk zijn we toch allemaal elkaars broeders en zusters....

In de film zit ook een prachtig lied van artiest en voormalig stamhoofd ‘’Bill Derendoff’’ verwerkt.

De lezing kan worden uitgebreid tot een volledige Alaska middag/avond. Neem voor meerdere informatie daarvoor even contact met mij op. 

Lezing

   

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontmoeten op één van mijn lezingen   

Belangrijk:

Zelf heb ik geen beamer dus het is fijn als u die regelt. Ik neem dan zelf mijn laptop mee  vanwaar alles afgespeeld kan worden.  Er zijn filmpjes die ik kan laten draaien in de tussentijd dat de mensen binnenkomen.  En ook is er evt. muziek voor na de presentatie en spulletjes om een leuke stand mee te maken.  

Waar heeft Teekkona haar verhaal al verteld:

2010.Kantine van het Helicon te Velp (School)

2011.Witch way te Ommen (Spiritueel winkeltje/cafe)

2011.Ingehuurd als gastdocent op het Helicon te Velp.

2013. Stadspastoraat te Arnhem, centrum voor bezinning en ontmoeting.

2013, 11 Maart, Centrum Indianenverhalen te Winterswijk

2015: 21 maart, Lezing uitgebreid tot volledige Alaska middag te Woha-Li hengelo Mark Peels 09.01.2016 10:29

Hoi Teekkona, ik vind het geweldig wat je tot nu toe bereikt hebt en wat je nog wilt gaan doen. Als je weer een lezing houdt ben ik er graag weer bij. Groetjes.

Nieuwe reacties

22.08 | 15:55

Wat een droom van een verhaal. Of is het wakker worden uit een echte drrom? Het raakte me, en blijf graag op de hoogte. Op naar ons aller happy end

21.03 | 22:49

Thanks for sharing your amazing stories my darling sister! Your connectedness to nature is the result of your pure heart and soul. Keep on shining!

24.02 | 09:12

mooi, maar ja zo ben je heé

14.02 | 23:34

Ik zie dat jullie processen wel heel erg diep gaan....